| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gryzzli Szef

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 12:45 pm Temat postu: 7.03 DONCASTER PUCHAR WAKSIU TEAM |
|
|
7marca w Doncaster odbędzie się Pojedynek Wyspiarzy o Puchar Waksiu Team.. Start o godz 13 THORNE SPORTS CENTRE 110 HAYNES ROAD THORNE DN8 5HX
Zawodnicy i konkurencje wkrótce
p.s goście specjalni tym razem wyjątkowo Robert Nemś i Irek Kuraś
Robuś między konkurencjami podejmie próbę bicia rekordu w martwym ciągu!
Zapraszamy WAKSIU TEAM DONCASTER |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klaudek

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 14:44 pm Temat postu: |
|
|
A jaki jest dotychczasowy rekord Robuśa  _________________ "... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
http://www.kalinowskirobert.tnb.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TK
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:22 am Temat postu: Re: 7.03 DONCASTER PUCHAR WAKSIU TEAM |
|
|
| Gryzzli napisał: | 7marca w Doncaster odbędzie się Pojedynek Wyspiarzy o Puchar Waksiu Team.. Start o godz 13 THORNE SPORTS CENTRE 110 HAYNES ROAD THORNE DN8 5HX
Zapraszamy WAKSIU TEAM DONCASTER | Witam. Mam pytanie do WAKSIU TEAM DONCASTER, czy mieliście pisemną zgodę na umieszczenie zdjęcia Grzegorza Szymańskiego, które widnieje na plakacie. Jeżeli tak to proszę o potwierdzenie tego pisma.
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TK
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 20:41 pm Temat postu: Re: 7.03 DONCASTER PUCHAR WAKSIU TEAM |
|
|
| TK napisał: | | Gryzzli napisał: | 7marca w Doncaster odbędzie się Pojedynek Wyspiarzy o Puchar Waksiu Team.. Start o godz 13 THORNE SPORTS CENTRE 110 HAYNES ROAD THORNE DN8 5HX
Zapraszamy WAKSIU TEAM DONCASTER | Witam. Mam pytanie do WAKSIU TEAM DONCASTER, czy mieliście pisemną zgodę na umieszczenie zdjęcia Grzegorza Szymańskiego, które widnieje na plakacie. Jeżeli tak to proszę o potwierdzenie tego pisma.
Pozdrawiam. | Kłania się art. 23 i 24 kodeksu cywilnego więc widzimy się w sądzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gryzzli Szef

|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 23:17 pm Temat postu: |
|
|
Pisze w swoim imieniu..
TK zwróciłem uwagę na fakt,że na plakacie zawodów organizowanych przez Sylwka znajduje się Grzesiu Szymański.Wczoraj napisałem to Sylwkowi ,który nie zagląda tak często na forum więc podzieliłem się z nim TWoimi uwagami itd.. Plakat projektował mu ktoś inny nie związany za bardzo z Strong Man'em więc przeoczenie.Sylwek od razu stwierdził,że lekka lipa i jak tylko znajdzie chwilke napisze do Ciebie,a TY przekażesz Grzegorzowi przeprosiny i propozycję ,by następne duże zawody na wyspie zechciał uświetnić Grzegorz swoją wizytą itd..
Wiesz wiele razy wykorzystano moje fotki bez mojej wiedzy itd ale wiesz nigdy nie przyszła mi myśl,aby gonić z tym do sądu.Mam duży dystans do osób,którzy w taki sposób załatwiają sprawy.W zeszłym sezonie Aneta F również groziła mi sądem,że mam fotke na głównym bez jej wiedzy itd.. .Ja wiem,ze to sława zyski teledyski ,ale przez przesady.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Gryzzli Team

|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 23:53 pm Temat postu: |
|
|
kurwa mac sława i gwiazdorstwo!! _________________ ''Bądź głodny sukcesów, bądź zdrowy, bądź dżentelmenem, mocno wierz w siebie i pokonuj granice niemożliwości''
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ursus

|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 1:59 am Temat postu: |
|
|
szkoda nerwów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franz Gryzzli Team
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 2:45 am Temat postu: |
|
|
Hehehe Nie ma lipy, on musiał brać to samo co B.  _________________ My Psy musimy się trzymac razem
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowoś
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 9:05 am Temat postu: |
|
|
| klaudek napisał: | A jaki jest dotychczasowy rekord Robuśa  |
O ile sie nie myle to 360kg.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaban Gryzzli Team

|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 18:46 pm Temat postu: |
|
|
Słyszałem że Czarny się szykuje na zawody  _________________ zapraszam www.radzieckiezegarki.cba.pl
życie jest zbyt krótkie żeby być małym!
GG1563624
Strong man |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TK
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 19:21 pm Temat postu: |
|
|
| Gryzzli napisał: | Pisze w swoim imieniu..
TK zwróciłem uwagę na fakt,że na plakacie zawodów organizowanych przez Sylwka znajduje się Grzesiu Szymański.Wczoraj napisałem to Sylwkowi ,który nie zagląda tak często na forum więc podzieliłem się z nim TWoimi uwagami itd.. Plakat projektował mu ktoś inny nie związany za bardzo z Strong Man'em więc przeoczenie.Sylwek od razu stwierdził,że lekka lipa i jak tylko znajdzie chwilke napisze do Ciebie,a TY przekażesz Grzegorzowi przeprosiny i propozycję ,by następne duże zawody na wyspie zechciał uświetnić Grzegorz swoją wizytą itd..
Wiesz wiele razy wykorzystano moje fotki bez mojej wiedzy itd ale wiesz nigdy nie przyszła mi myśl,aby gonić z tym do sądu.Mam duży dystans do osób,którzy w taki sposób załatwiają sprawy.W zeszłym sezonie Aneta F również groziła mi sądem,że mam fotke na głównym bez jej wiedzy itd.. .Ja wiem,ze to sława zyski teledyski ,ale przez przesady.. | Proszę na moją pocztę przesłac numer telefonu, to się skontaktuje. A tak na marginesie na sławę zyski i teledyski trzeba sobie zapracowac, a Grzygorz i Aneta F. sobie zapracowali. Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franz Gryzzli Team
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 19:47 pm Temat postu: |
|
|
Taaaaa.... Do "Tańca z Gwiazdami" jeszcze go nie prosili? _________________ My Psy musimy się trzymac razem
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kubacz93
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 20:21 pm Temat postu: |
|
|
do tańca z gwiazdami to trzeba być taką gwiazdą jak Najman  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dewude Gryzzli Team
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:03 am Temat postu: |
|
|
Kubacz93 uzyles nazwiska Najman,wiec pozwe cie do sadu.Lepiej dzwon do mnie  _________________ Słodko jest pożądać, ale jeszcze słodziej być pożądanym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Papajek
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 14:16 pm Temat postu: |
|
|
| tak sie dzieje jak osoby drugie sie wpier****ja i probuja komus ustawic zycie decydujac za nich.zawisc ...zazdrosc... ehhh |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|